Дунав Мост10-годишно момиче от Пазарджик дари косата си за направата на перуки

...
Дунав Мост10-годишно момиче от Пазарджик дари косата си за направата на перуки
Коментари Харесай

10-годишно момиче дари косата си за онкоболни

Дунав Мост

10-годишно момиче от Пазарджик дари косата си за изработката на перуки за онкоболни деца.

Йоанна сама изявила желание да направи благородния жест и не се е подстригвала, докатокосата й не порасне достатъчно, че да може да я подари за нуждаещи се.

Красива, усмихната и доста положителна. Това е 10-годишната Йоанна от Пазарджик. Тя е воин и не тъй като сама взима решението да подаде ръка на изпаднал в потребност човек, а тъй като има вяра в положителното и го носи в сърцето си, разказва telemedia.bg.



Цели 40 см от косата на Йоанна към този момент са изпратени в Асоциацията за предварителна защита на рака „ Промени живота си в този момент “, където се приемат дарения във тип на коса, от която гратис изработватперуки за онкоболни. А младото момиче се усеща прелестно с новата си прическа.

Да дариш косата си, с цел да бъде направена перука за онкоболен, е достойнство и образец за човещина. Йоанна е безапелационна, че щом косата й порасне задоволително, още веднъж ще я отреже и подари. Тя имаше и особено обръщение към индивида, на който ще помогне.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР